Stilfloristerna - den moderna blombutiken          

                        

 

Stilrena designade krukor och vaser av hög kvalitet

Coola designade vaser från Belgiska Serax

Kvalitet och produktion är mycket viktigt för oss. Söker du något elegant och stilrent att placera till exempel buketten eller krukväxten i så har Stilfloristerna många krukor och vaser att välja på, från noggrant utvalda europeiska leverantörer som garanterar en produktion med goda arbetsförhållanden för sina anställda. Det finns alltid både exklusiva och mer enkla produkter i butiken, så att du kan hitta just den kruka eller vas som passar dig.

Modern design från Serax

Hos Stilfloristerna finns alltid många unika vaser och krukor, för dig som söker det lilla extra. Som exklusiv återförsäljare i Linköping erbjuder vi exempelvis moderna och coola vaser och inredningsdetaljer från den beligiska leverantören Serax. Utbudet av vitt porslin och genomskinligt glas är stort, och särskilt för den coola bordsdekorationen. Varför inte ha små snittblommor i glasklot under middagen, eller låta en elegant snittbukett fylla en hängande glasvas över bordet eller i fönstret?

Stilren elegans när den är som bäst, från tyska Asa selection

Kvalitet och elegans från Asa Selection

Några av de mest stilrena och eklusiva formerna finns i de krukor och vaser som vi säljer från den tyska leverantören Asa Selection. En krukväxt placerad i till exempel en blank svart fyrkantig Asa-kruka framhävs extra fint. Eller varför inte skapa en riktigt exklusiv känsla med en vit klotformad kruka till en maffig orkidée? Från Asa Selection kommer alltid tysk kvalitet till bra pris!

Återvunnen aluminium från Unikdesign & interiör, Oohh

Som ett resultat av ett fint fair trade-projekt på Sri Lanka, med stöd till en grupp mindre privilegierade kvinnor, kan vi som exklusiv återförsäljare i Linköping erbjuda handgjorda krukor av återvunnen aluminium från Oohh.

Aluminiumkrukor från Oohh

Stilrena glas och inredningsdetaljer från Kaheku

Som exklusiv återförsäljare i Linköping (och en av ytterst få i hela Sverige) kan vi erbjuda ett stort utbud av kvalitetsprodukter från tyska leverantören Kaheku. Det är allt från glasvaser och glaspokaler till stora designade krukor och aluminiumpokaler.

Svarta vaser från Speetzberg

Från danska leverantören Speetzberg har vi hämtat ett utavalt sortiment av inredningsdetaljer, som framför allt svarta porslinsvaser.

Svart glas från Wittkemper

Glasvaser från Wittkemper

Som exklusiv återförsäljare i Linköping (och en av ytterst få i hela Sverige) kan vi erbjuda ett utvalt sortiment av framför allt fint svart glas från danska leverantören Wittkemper.

Stilrent porslin från DBDK

Från svenska designern Karin Dahlin har vi hämtat ett noga utvalt sortiment av framför allt stilrena krukor av porslin. Härifrån har vi hämtat även stora vita golvkrukor i porslin, men också spännande vaser i glas..

Plast från Koziol och Oasis

Vi har två utvalda plastleverantörer, med olika inriktningar. Från tyska tillverkaren Koziol har vi moderna former som krukor och planteringsskålar till försäljning och från Oasis har vi stilrena vaser och krukor i olika storlekar för uthyrning till evenemangsblommor.

Krukor från Wikholm

Mer traditionella krukor och vaser

Vi säljer även vissa mer traditionella krukor och vaser från svenska leverantörer som Wikholm, Baroness och Erepo. Från Baroness erbjuder vi exempelvis utvalda krukor i porslin och många stilrena glasvaser och cylindrar, för allt från den enskilda röda rosen till blomman eller kronbladen ska flyta i en vattenfylld glasskål. Vi säljer också läckra fat som passar utmärkt för frukt eller planeringar, till middagsbordet eller fönsterbänken. 

Vi har alltid stilrena krukor och vaser i alla prisklasser!


 

Bilder på några av butikens alla krukor och vaser: